Luktar surt..

Nu har jag låtit min början på surdegsgrund stå i min glasbruk i fönstret..Puh det lukar så surt ifrån burken att man håller på att svimma...hur fasiken kan detta brödet bli så himmelsk gott som alla säger!?
hmmm...hursomhelst nu har det börjat bubbla små bubblor i burken, tänk att det kan bli så av lite vatten och mjöl..Då var det dags att behandla grunden lite mer, håll i er spänningen är oliiiiiiiiilig eller hur!? hehe

Dag 4, morgon el. kväll
100 g (1 dl) ljummet vatten
90 g (1 1/2 dl) ekologiskt rågmjöl

Blanda i vatten och det nya mjölet. Blandningen kommer nu att bli lite tjockare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0