Vilken glädje!!!

Sitter och planerar och packar produkter inför min hudvårdsklass imorgon kväll. Det var några veckor jag senast hade en klass och känner mig därför lite nervös, fast det beror nog inte på att inte vet vad jag kan, utan mest vilka jag möter och hur jag ska lägga upp klassen.

Även fast man gör på ett ungefär samma sak på varje hudvårdsklass, beror det helt och hållet på kvinnornas(oftast kvinnor) tidagare kunskaper  och behov som avgör upplägget.

Vem vill bli rynkig och grå!? Vill man det då bryr man sig inte om att sköta om den, men vill man dra i handbromsen, ja å är det inte så svårt att göra något åt det..Det är ju såklart upp till var och en hur den vill se ut om ett par år. Man kan aldrig backa bandet men man kan klockan och hur man stoppar tiden, det kan jag. 

Tänk att få hjälpa andra kvinnor att se fantatiska ut:=) Eftersom jag både är pratglad och gillar att träffa nytt folk passar detta mig utmärkt!
Att glädja andra är en sak som vi alla borde göra lite mer av varje dag. Responsen man får ett leende och tacksamhet tillbaka, kan inte räknas i pengar...hur många känner så på jobbet varje dag...
Tänk vilken fantstisk möjlighet jag fått som gör detta, TACK coachen A-C för att vi fann varandra och tack för att du tror på och stöttar mig i allt!!

För vilket jobb får du den uppskattningen som vi får  varje dag, vecka månad. kvartal och dessutom utbildning  varje vecka!!! Har man riktigt tur på ett "vanligt" jobb får man en present vid jul...det tål att tänkas på..Jag fick en snygg kuvert väska förra veckan, en ur elegant sådan och det som känns bra är att inte alla på stan har en likdan...för den finns inte att köpa:)

Jag vet vilken guldklimp jag sitter på, men är inte än mogen att ta mig an den än...hoppas den dagen kommer snart!!
Tills dess kommer jag att ta mig an all ny kunskap och njuta av varje steg i utvecklingen både menalt och som förebild för mina konsulter. Ska träna lite på att vara en coach på måndag, då jag ska hålla i våran veckoutbildning:=)
Ska bli fantastisk kul!!

Nä nu ska jag stryka kjolen och pustsa pumpsen!!
Pussss


RSS 2.0