Olustig

Har en olust känsla i kroppen, eftersom jag vet vad som bör göras men inte kan göra...
Då slåss dem inre demonerna...

Vet inte hur jag ska hantera allt och vem jag kan lita på, ännu en klocka har gått upp att det går inte att lita på någon. Ska därför börja på skratch och bara lita på mig själv och resten får förtjäna min tillit, så det så!

Inte så dumt att bli äldre och klok iaf...


Men orka!!!!

jävla fucking skit dygn, ååh vad glad jag är att den är över, så man kan ta ett djup andetag och se om det finns någon kraft kvar.
För är målet att knäcka mig så är man på god väg, men jag har ingen lust att gräva ett djupare hål utan jag vill upp som jordekorren och se på den vackra våren som snart är här.

Jag säger som grynet, "ta ingen skit". Jag är den jag är och jag duger precis som jag är just nu, med det vet ju inte dem som sparkar..
Undra om man får ta mer för att man har en stark personlighet, är det så borde jag vara glad egentligen.

Nu får det vara räcka snart..men anar att det inte är färdigt på länge.

"Gör mot andra som du vill bli behandlad själv"  det är ett bra motto, som inte många gör, kan vara otroligt svårt, om man utsätts för orättvisor. Man kommer långt sålänge man har rent samvete och står för den man är.
Jag är stolt över den jag är oavsett om någon anser något annat.

Jag önskar att kvinnor över lag kunde ta mer för sig, inte ta allt personligt och stå upp för sig själva och ha en öppen kommunikation.
Om man inte kan stå upp för sig själv och ta allt personligt, säger mer om hur osäker den persond en än om mig!

Tror banne mig  jag ska jobba med karlar, dom har en rak kommunikation med iof en ton som ibland kan vara lite rå, men efteråt har man glömt skiten och tar en fika ihop och skrattar.

Man säger ju att man lär sig något varje dag och visst så sant. Idag har jag lärt mig att behålla min integritet och att man inte ska säga allt vad man känner till alla, för det kan komma att sparka en i baken efteråt.  Så är det när man är naiv och tror att precis alla vill en väl.

Imorgon är en ny dag med nya möjligheter, vem vet kanske solen skiner även imorgon!

Det finns såklart änglar därute som är hur rara emot mig som helst, ni är få. Men är otroligt tacksam attt ni orkar lyssna och ge mig råd! Hoppas jag kan ge tillbaka det jag får..puzz på er


Gått och blivit huslig!

Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta, men har valt att inte orka vara ledsen när saker går emot en utan försöka göra det bästa utav hela situationen..

Jag har som sagt ingenersättning från f-kassa längre, utan har denna månaden fått leva på en 25% lön:S plus 10 dagars f-kassa sedan månaden innan. Utan att vara allt för smart kan man räkna ut att jag går back, behöver väl inte säga att jag inte tjänar så bra heller.

Har fått låna ihop det till nödvändigaste som några räkningar, mat och bensin pengar.


Så fröken Ankargren som ALDRIG och nu  menar jag aldrig lagar mat, har fått dåndimpen och börjat laga massa mat och frysa in. Har de senaste veckan gjort: piroger, pajer, crepés, hemma müsli, stor balja med köttfärssoppa.
Fatta att jag är impad på mig själv, så går det när man måste


RSS 2.0